Bemutatkozás

A SHELDON Bútorkészítő Bt-t 1993-ban alapítottam. Húsz éves kezdő szakemberként beszállítója voltam több bútorüzletnek. A kilencvenes évek bimbózó kapitalizmusa érdekes kihívás volt fiatal vállalkozóként. Minden erőmmel azon voltam, hogy saját bútorüzletem legyen, miután a bőrömön éreztem meg a kereskedők fizetési morálját. 1995-ben megnyitottam első saját bútorüzletemet Budapesten a VIII. kerületben. Majd a VII. kerület Damjanich utca 21-ben 1997-ben sikerült már egy színvonalas üzlethelyiségbe költözni, ami 2001-ig működött. Vácon lévő 1000 négyzetméteres műhelyemből 20 alkalmazottal láttam el budapesti üzletemet bútorokkal megrendelések alapján. A piac folyamatosan változik. A költségek növekedése, a piac átrendeződése hozta a bútorüzlet bezárását. Ettől függetlenül továbbra is folytatódott a bútorkészítés kevesebb alkalmazottal, kisebb költségekkel. Termékpalettám is változott, törekedtem a magasabb minőségre, igényesebb ügyfélkörre, csak egyedi, izgalmasabb, kreatívabb bútorok készítésével. Az irányvonal jónak bizonyult, a mai napig ez fejlődésem iránya. Sokféle árfekvésű alapanyaggal dolgozom – a bútorlaptól a tömör fáig – ami a bútor árára lényeges hatással van, de az elvégzett munka minőségében nem kívánok kompromisszumot kötni.Erdei László

Tulajdonos

Elérhetőség

Tevékenységi területem Budapest és agglomerációja. A helyszíni felmérés és az árajánlat készítése térítésmentes. Kérésre vidékre is elmegyek térítés ellenében.

Elsősorban én megyek mintakatalógusokkal felmérni a helyszínt és az igényeket. Így már tervezés előtt tanácsadással tudom segíteni az ügyfeleket a döntésben. Igény esetén az alábbi címen is fogadok ügyfeleket előre egyeztetett időpontban:

Erdei László üzletvezető Tel: 06/20-346-78-98 Email: sheldonbutor@gmail.com Cím: 1047 Budapest, Attila u. 12.